Arbejder du med HR, eller vil du bare gerne optimere din Preboarding og/eller Onboarding proces og samtidig få dine nye medarbejdere godt fra start? Få vores digitale platform – HELT GRATIS!

De fleste virksomheder har en eller anden form for struktureret Onboarding proces. Det er derimod de færreste, der har en struktureret Preboarding proces. Det er muligvis klart for mange, hvad Preboarding er, men lad mig alligevel specificere hvad definitionen på Preboarding er hos IntroDus; Preboarding er den periode, der ligger fra den nyansatte underskriver kontrakten og frem til første dag i det nye job. Den periode er vigtig, da der er en fantastisk mulighed for at udnytte den store motivation, der ligger hos den nye medarbejder, til begge parters fordel.

Med en god Preboarding sikres, at den nyansatte får den bedst mulige første dag på jobbet og føler sig tryg og forsikret om, at det er det helt rigtige valg af ny arbejdsgiver, vedkommende har foretaget. Der er nogle helt naturlige faser i en god Preboarding og Onboarding for den sags skyld. De faser har vi naturligvis sat nogle ord på. Når man får adgang til vores platform, modtager man samtidig inspiration til de vigtige faser.

Uanset om man i dag har en struktureret Preboarding og/eller Onboarding proces, kan man optimere med en digital platform og dermed reducere både den tid der bruges på at forberede Onboarding og de resourcer der bruges på selve Onboardingen. De positive effekter er mange, men skal der nævnes to af de mest åbenlyse, er det:

  1. Mere tilfredse medarbejdere, fordi de kommer hurtigere ind i jobbet og gør gavn.
  2. En reduktion af de implicerede kollegers tid brugt på spørgsmål under Onboardingen.

Uanset om du har brug for at optimere din preboarding eller din onboarding , eller du bare er nysgerrig på at se, om platformen kan skabe værdi hos din virksomhed, så er du velkommen til at bestille den her. Det er som nævnt helt gratis at hente platformen og den kan endvidere afprøves gratis på de 3 første medarbejdere. Det eneste vi beder om er, at I prøver den af og dermed hjælper os med at skabe værdi for din virksomhed, samt skaber endnu flere gladere medarbejdere.