Techsavvy har skrevet en super artikel om introDus!

2017-06-19 | Simon Dragsbæk

introDus, der med sin nyskabende Pre & Onboarding platform hjælper virksomheder med at integrere nye medarbejdere

Det super spændende tech medie “TechSavvy” har skrevet en fremragende artikel om introDus og hvordan vi udfordre hele SaaS-branchen! Du kan læse et udpluk af artiklen herunder, og hoppe ind og læse hele artiklen ved at klikke HER

En fejlansættelse kan nemt løbe op i mellem 300.000 og 500.000 tusind. Det er mange penge for enhver virksomhed, og derfor er det vigtigt både at have styr på faglighed, personlighed og god onboarding.

Det kan let tage måneder at finde den rette medarbejde – og måneder at få dem kørt ind i virksomheden. Mislykkes det, kan det koste knaster. Rigtig mange knaster. Ifølge en undersøgelse fra Syddansk Universitet kan en fejlansættelse koste mellem 200.000 og 300.000 kroner, og sker det på funktionærniveau kan det løbe helt op i en halv million ifølge en undersøgelse foretaget af Randstad i 2015.

Og det er ikke kun selve fejlansættelsen, der koster. Det kan også påvirke resten af arbejdspladsen ligesom det koster ressourcer at få den nye medarbejder gennem træning, introduktion og overdragelse. Her vil startuppet IntroDus gøre en forskel.

Vil mindske følelsen af at være den nye i klassen IntroDus er en preboarding platform, som vil nedsætte omkostningerne ved on- og preboarding og få den nye medarbejder effektivt velintegreret i virksomheden. Virksomheden er vokset fra to til ni medarbejdere på under ti måneder, har haft 1500 nye medarbejdere gennem platformen og modtog i foråret en investering på én million for fem procent af virksomheden.

“Som nyansat mindskes følelsen af at være den nye dreng eller pige i klassen, fordi før du som nyansat overhovedet har dit første møde med din nye arbejdsplads, kender du til værdierne, regler, personalehåndbøger, hvor toilettet er, fået en præsentation af dine kollegaer og ved, hvad dine første opgaver bliver som ny i virksomheden. Du får introduktion til, hvordan alt det tekniske skal fungere og er hermed klar til at bistå din rolle som ressource for virksomheden,” siger Anders Thorup, CEO i IntroDus.

læs hele artiklen ved at klikke HER