Din Pre & Onboarding platform

Integrer dine nye medarbejdere så snart kontrakten er underskrevet. Få din GRATIS platform nu

Devices-gif
e-Boks logo
Estee lauder logo
SOS boernebyerne logo
Danfoss logo
Signature bank logo
Bygma logo
Wunderman logo
Iphone device view

IntroDus Pre & Onboarding
Integration fra det øjeblik, kontrakten underskrives

IntroDus er ikke hvilken som helst Pre & Onboarding platform. Det er en platform specifikt tilpasset din brand-identitet. Vores mission er at hjælpe dig med at skabe den bedste Pre & Onboarding proces fra det øjeblik, dine nye ansatte underskriver deres kontrakt – og også gerne hjælpe dig til en god rekrutteringsstrategi gennem Pre & Onboarding. Den første tid i en ny virksomhed kan være en udfordring, og det er vigtigt at tage godt imod nye medarbejdere. Hos introDus gør vi dine nye medarbejdere i stand til at lære din virksomhed at kende og forstå deres fremtidige rolle og projekter i virksomheden.

Hvorfor er Pre & Onboarding vigtigt

Download rapport

Ulemper

  • 25% forlader virksomheden inden for 1år
  • 20% siger op indenfor 45 dage
  • Det tager 12 - 18 måneder at opnå KPI'er
  • 64% har ikke haft et Preboarding forløb

Fordele

  • 70% forbedret time-to-performance
  • 54% forbedret engagement
  • 25% forbedret fastholdelsesprocent
  • 69% forlænget medarbejder-livstid

Din virksomhed og succesfulde Onboarding af nye medarbejdere er vigtigt for os

IntroDus hjælper gennem Pre & Onboarding dine medarbejdere med at præstere bedre og hurtigere, så de når deres ansættelsesmål tidligere og bliver længere i virksomheden. Undersøgelser viser, at 25% af nye ansatte stopper igen inden for det første år. Med den rette Pre & Onboarding proces kan du øge fastholdelsen og nedsætte omkostninger ved nyansættelser – samtidig med at du øger muligheden for at styrke time-to-performance med mere end 70%. 

Lande

I platformen

Tidslinjer

Timer brugt på Preboarding

“Jeg kan stærkt anbefale introDus, hvis du ønsker at inkluderer e-learning i din Pre & Onboarding proces”

“Først og fremmest har Red Barnet valgt introDus på baggrund af deres brugervenlighed ift. dem, som skal skabe Pre & Onboarding processen, dem som skal være ansvarlige for den, og så for dens visuelle design-muligheder. Gennem dialog med introDus har det været muligt at nå vores mål for konfigurationen og processen samtidig med, at vi har implementeret en digital platform til vores eksisterende arbejdsprocesser. Derudover har vi modtaget professionel sparring omkring, hvordan vi bedst muligt kan tilpasse, organisere og kommunikere vores indhold. Jeg kan stærkt anbefale introDus, hvis du ønsker at implementere e-learning i din Pre & Onboarding proces.”

Lad os opsummere begreberne

Preboarding

Preboarding starter det øjeblik, dine nye ansatte underskriver deres kontrakt og frem til deres første arbejdsdag. Preboarding garanterer, at dine nye ansatte føler sig velkomne og velinformerede fra dag ét.

Læs mere  

Onboarding

Onboarding starter på dine nye ansattes første arbejdsdag og fortsætter, indtil de er fuldt integrerede i virksomheden og deres nuværende og fremtidige opgaver i virksomheden.

Læs mere  

Offboarding

Skab en ambassadør for din virksomhed. Offboarding begynder den dag, dine ansatte udtrykker, at de vil forlade virksomhed og frem, til de stopper på sidste arbejdsdag.

Læs mere  

Bliv en del af introDus’
nyhedsunivers